Bilgi Eğitim'den %50 İndirimli Yeni Yıl Fırsatı - Son Dakika
Güncel

Bilgi Eğitim'den %50 İndirimli Yeni Yıl Fırsatı

Bilgi Eğitim\'den %50 İndirimli Yeni Yıl Fırsatı

Bilgi Eğitim, sevdiklerine onları hem şaşırtacak hem de çok mutlu edecek hediye arayışında olanlar için özel bir fırsat sunuyor.

26.12.2013 11:15

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yaşam boyu eğitim merkezi Bilgi Eğitim, sevdiklerine onları hem şaşırtacak hem de çok mutlu edecek hediye arayışında olanlar için özel bir fırsat sunuyor. 30 Aralık'a kadar başvuranlar kendileri ya da sevdikleri için Bilgi Eğitim'de üç kültür-sanat programından dilediğini yüzde 50 indirimle satın alma imkanını elde edecek

Yeni yılda sevdiklerinize 'eğitim programı' hediye ederek onları hem şaşırtmaya hem de mutlu etmeye ne dersiniz? Bilgi Eğitim, yeni yıl öncesi kişisel gelişimini artırmak ya da sevdiklerine farklı bir hediye almak isteyenler için çok özel bir fırsat sunuyor. "Bilimkurgu: Başka Bir Varoluş Mümkün", " Orhan Pamuk'u Yorumlamak", "Sinema, Mitoloji ve Hikaye Anlatımı" olmak üzere üç kültür-sanat programıyla yıla başlayacak olan Bilgi Eğitim'de bu programlarda yüzde 50 indirim uygulanacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 30 Aralık'a kadar Bilgi Eğitim'e başvurması gerekiyor.

Programların fiyatı 200-225 TL arasında değişiyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yaşam boyu eğitim merkezi Bilgi Eğitim'de gerçekleştirilecek eğitimlerden "Bilimkurgu: Başka Bir Varoluş Mümkün" Bülent Somay'ın eğitmenliğinde 11 Ocak'ta başlayacak ve 15 Şubat'a kadar sürecek. "Orhan Pamuk'u Yorumlamak" adı verilen eğitim programı ise Jale Parla'nın koordinatörlüğünde yine 11 Ocak'ta başlayacak ve 25 Ocak'ta tamamlanacak. Mehmet İnan'ın eğitmenliğinde düzenlenecek "Sinema, Mitoloji ve Hikaye Anlatımı" eğitim programı ise 18 Ocak-22 Şubat tarihleri arasında olmak üzere altı haftada tamamlanacak.
Eğitim programlarının yeni yıla özel kampanya fiyatları ise yüzde 50 indirimle 200 ile 225 TL arasında değişiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgi Eğitim'den %50 İndirimli Yeni Yıl Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement