Bolu Dağı'nda Sis Nedeniyle Görüş Mesafesi Düştü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bolu Dağı'nda Sis Nedeniyle Görüş Mesafesi Düştü

12.05.2023 12:35

Bolu Dağı'nın D-100 karayolu geçişinde etkili olan sis nedeniyle sürücüler yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Karanlıkdere ve Seymenler mevkiinde görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü. Sis lambaları yakılarak görüş mesafesi açılmaya çalışılıyor.

BOLU Dağı'nın D-100 karayolu geçişinde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesinin 30 metreye kadar düşmesi nedeniyle sürücüler yavaş ilerlemek zorunda kaldı.

Bolu Dağı'nın D-100 karayolu geçişinin Karanlıkdere ve Seymenler mevkiinde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü. Yol güzergahları üzerindeki sis lambaları yakılarak görüş mesafesi açılmaya çalışılırken etkili olan sis sürücüleri de olumsuz etkiledi. Bolu Dağı'nı kullanan sürücüler sis nedeniyle yavaş ilerlemek zorunda kaldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Dağı'nda Sis Nedeniyle Görüş Mesafesi Düştü - Son Dakika


Advertisement