3 Gündür Bir Şey Yemeyen Kadın Börekçide Bayıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

3 Gündür Bir Şey Yemeyen Kadın Börekçide Bayıldı

3 Gündür Bir Şey Yemeyen Kadın Börekçide Bayıldı
20.01.2014 15:20  Güncelleme: 16:04

Sakarya'da sokaklarda yalnız yaşayan kadın, gittiği börekçide 3 gündür bir şey yemediğini söyleyip bir anda açlıktan bayıldı.

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'ndeki sokaklarda yalnız yaşayan 51 yaşındaki Ayten P., börekçi dükkanına giderek 3 gündür bir şey yemediğini söyleyip yiyecek istedi. Esnafın börek ikram etmesi ardından ilk lokmasını alan P. baygınlık geçirince hastaneye kaldırıldı.

GEÇİMİNİ ESNAFIN DESTEĞİYLE SAĞLIYORDU

Kimsesi olmadığı için Akyazı Belediyesi tarafından bir otele yerleştirilen Ayten P., ilçedeki esnafın yardımıyla geçimini sağlarken bugün Bankalar Caddesi'ndeki bir börekçiye gitti.

FENALAŞIP YERE YIĞILDI

3 gündür bir şey yemediğini belirten Ayten P.'a işyeri sahibi börek ikram etti. İlk lokmasını aldıktan sonra fenalaşan P. bir anda yere yığıldı. Çağrılan 112 Acil ambulansındaki görevliler ilk müdaheleyi yaptıktan sonra ambülansla Akyazı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan kadın daha sonra taburcu edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Gündür Bir Şey Yemeyen Kadın Börekçide Bayıldı - Son Dakika


Advertisement