Boya Fabrikasında Yangın Can Aldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Boya Fabrikasında Yangın Can Aldı

Boya Fabrikasında Yangın Can Aldı
16.08.2011 17:32  Güncelleme: 17:56

Gaziantep 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir boya fabrikasında çıkan yangında 3 işçi yaşamını yitirdi.

Gaziantep 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir boya fabrikasında çıkan yangında 2 işçi yaşamını yitirirken, 3 işçi de yaralandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Asım Güzelbey'in Danışmanı ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici'ye ait Gaziantep 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Prosep Boya Fabrikası'nın boya ve sentetik maddelerin bulunduğu bölümde saat 14. 00 sıralarında yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve kısa sürede büyüyen yangına, Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi müdahale etti.

Yangında yaralanan işçilerden Sait Bayındır, Bekir Koşucu ve Mustafa Öztürkmen, Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaklaşık 5 saat süren müdahale sonrası içerde ise işçilerden Mehmet Öztürk ile Ali Mercan'ın cesetlerine ulaşılabildi. Ölen işçilerin yakınları, acı haberle fabrika kapısında fenalık geçirdi.

İtfaiye ve polis ekipleri, büyük hasara da neden olan yangının çıkış nedenini belirleyebilmek için inceleme başlattı. 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boya Fabrikasında Yangın Can Aldı - Son Dakika


Advertisement