Bucak, İktidara Yüklendi - Son Dakika
Güncel

Bucak, İktidara Yüklendi

Bucak, İktidara Yüklendi

CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak, partilerine yönelik eleştirilerden dolayı hükümet kanadına yüklendi.

27.05.2015 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Ali Murat Bucak Şanlıurfa'da seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. Bucak, buluşmada AK Parti'yi eleştirdi.

Partinin birinci sıra milletvekili adayı Ali Murat Bucak son olarak katıldığı mahalle toplantısında iktidara yüklendi.

Partilerinin imam hatipleri kapatmasını istediği yönündeki iddiaları yalanlayan Bucak, "Şimdi yapacak bir şeyleri kalmadı bizlere yani CHP'ye din üzerinden yükleniyorlar. Neymiş efendim CHP İmam Hatiplerin orta sınıflarını kapatacakmış. Kimsenin İmam Hatiplerle bir problemi yok eğer bunlara ihtiyaç varsa bunlar da eğitim versinler. Eğer bu ülkede yaşıyorsanız ve siyaset yapıyorsanız gerek İmam Hatipler olsun gerekse camiler olsun bunlarla barışık olmak zorundasınız. Bunlara düşman olamazsınız, Türkiye'nin hepsinde İslamiyet bunlar gelmeyene kadar yoktu sanki. Yaptıkları konuşmalardan anlaşılıyor ki bunların pili bitmiş durumda" diyerek yüklendi.

'HALKTA KARŞILIĞI OLAN 3 ADAYLARI VAR'

AK Parti'nin Urfa aday listesini de eleştiren Bucak, "Başbakan geldi alanı zorla doldurmaya çalıştılar yine olmadı. Baktılar olmuyor bu sefer Cumhurbaşkanı geldi şuanda halkın tepkisinin farkına vardılar. Milletvekili listelerine bakın halkta karşılığı olan üç milletvekili adayları var, diğer 9 adayın yükünü de bu 3 adayın üzerine yüklenmiş durumdalar" diye konuştu.

Özellikle iktidar partisinin, CHP'yi sürekli olarak din üzerinden eleştirdiğini de sözlerine ekleyen Bucak konuşmasını şu cümlelerle sürdürdü: "Ben siyasi çalışmalarımda rakiplerimi eleştirerek siyaset yapmıyorum ancak miting meydanlarında bakıyorum bizleri ha bire eleştiriyorlar ama bu eleştiriler sadece din üzerinden yapılıyor. Sanki Türkiye İslamiyet'i 13 yıl önce bu adamlarla geldi. Miting meydanlarında yapılan konuşmalar bakın, din, diyanet, İmam hatipler konuşuluyor. Bu ülkede yaşayan esnaf, emekli ve işçi ne yapıyor diye merak bile etmiyorlar."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bucak, İktidara Yüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement