Bucaspor'da Emre Dönüyor Berkant Gitti - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da Emre Dönüyor Berkant Gitti

Bucaspor\'da Emre Dönüyor Berkant Gitti

Spor Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup takımlarından Bucaspor'da sözleşmesi sona eren ve bir süredir kendisine kulüp arayan sağ kanat oyuncusu Emre Şahin, kulübüne dönme kararı aldı.

03.07.2016 13:15

Spor Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup takımlarından Bucaspor'da sözleşmesi sona eren ve bir süredir kendisine kulüp arayan sağ kanat oyuncusu Emre Şahin, kulübüne dönme kararı aldı.

Yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan genç futbolcunun Başkan Çetin Kayışlı'yı arayarak sözleşme yenilemek istediğini söylediği ifade edildi. Başkanh Kayışlı'da Emre ile yeniden görüşeceklerini belirterek, "Futbolcu şartlarımızı kabul ederse anlaşırız. Geçen sezonki ücretinde artış yapamayız" diye konuştu.

Bucaspor'da 2012-2013 sezonundan bu yana forma giyen 24 yaşındaki Emre, PTT 1'inci Ligi'nde 74, 2'nci Lig'de 30 maça çıkarken, toplamda filelere 21 gol bıraktı.

Öte yandan Bucaspor, bir genç futbolcuyla daha yollarını ayırdı. Daha önce stoper Alper Sürücü ile vedalaşan sarı lacivertliler, sağ kanatta görev yapan Berkant Taşkıran'ı da gönderdi. Çambidibispor'da futbola başlayıp 2008 de Bucaspor altyapısına gelen 19 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 3 maçta oynadı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da Emre Dönüyor Berkant Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement