Bucaspor'dan Davayı Geri Çekmesi İstendi - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'dan Davayı Geri Çekmesi İstendi

Bucaspor\'dan Davayı Geri Çekmesi İstendi

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Bucaspor'un 2012-2013 sezonunda sözleşmesini tek taraflı feshedip Mersin İdmanyurdu'yla anlaşan stoper Efe Halil Arslan aleyhine açtığı davayı geri çekmesinin istendiği öne sürüldü.

13.03.2016 13:52

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Bucaspor'un 2012-2013 sezonunda sözleşmesini tek taraflı feshedip Mersin İdmanyurdu'yla anlaşan stoper Efe Halil Arslan aleyhine açtığı davayı geri çekmesinin istendiği öne sürüldü.

Tahkim Kurulu, Mersin İdmanyurdu'na 2 yıl transfer yasağı, Efe'ye ise 6 ay futboldan men cezası veren Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun (UÇK) kararını görüşmeden önce taraflardan savunma istedi.

Bu arada Mersin İdmanyurdu'nun, "Daha önce 3 yıllık transferden men cezamız vardı. 2 yıl daha ceza gelirse çok güç durumda kalırız. Efe'den yaşadığınız kaybı karşılaşamaya hazırız. Yeter ki şikayetinizi geri çekin" diyerek Bucaspor'dan şikayetinden vazgeçmesini istediği belirtildi.

Bucaspor yönetimi, öneriye sıcak bakarken Kulüp Başkanı Çetin Kayışlı, Mersin İdmanyurdu ile Efe'nin kendilerine para teklif ettiğini iddia etti, "Hem Mersin İdmanyurdu'yla hem de Efe ile bir kez daha konuşacağız. Uzlaşmaya varabiliriz" dedi.

Futboldan 6 ay men cezası ile karşı karşıya kalan Efe ise bu sorunun bu hafta içinde çözüleceğine inandığını söyledi. Halen Karşıyaka'da oynayan 26 yaşındaki Efe, şu iddialarda bulundu:

"Tahkim Kurulu, onaylarsa 6 aylık cezam, önümüzdeki sezon başlayacak. Hem Mersin hem de ben, Bucaspor ile anlaşmaya çalışıyoruz. Avukatım kanalıyla tekliflerimizi sunduk. Mersin İdmanyurdu'da para ödemeyi kabul etti. Bucaspor önerileri kabul etmezse de 6 oynamamaya razıyım."

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'dan Davayı Geri Çekmesi İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement