Buket Dereoğlu Kimdir ve Kaç Yaşında? - Son Dakika
Güncel

Buket Dereoğlu Kimdir ve Kaç Yaşında?

Buket Dereoğlu Kimdir ve Kaç Yaşında?

Bir dönemin popüler oyuncularından Buket Dereoğlu katıldığı TV programlarıyla gündeme geliyor. Peki, Buket Dereoğlu kimdir ve kaç yaşında? Buket Dereoğlu nereli? Buket Dereoğlu babası Ercan Yazgan mı?

15.05.2019 11:03

Bizimkiler dizisinin ünlü oyuncusu Buket Dereoğlu hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Buket Dereoğlu nereli? Buket Dereoğlu eşi ve daha fazlası haberimizde…

YAKUP KADRİ KARAOSMANOĞLU'NUN AKRABASI

Tam adı Selin Buket Dereoğlu olan oyuncu, 1970 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan Dereoğlu, Yakup Kadri Karaosmanoğlu ile anne tarafından akrabadır. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Oyunculuk Bölümünden mezun oldu.

Buket Dereoğlu Kimdir ve Kaç Yaşında?

BİZİMKİLER DİZİSİNDE OYNADI

Buket Dereoğlu, Annesinin tiyatrosu "İdil Abla Çocuk Tiyatrosu"nda oyunculuğa başladı. Dormenler Tiyatrosu, Gülriz Sururi– Engin Cezzar Tiyatrosu, Ercan Yazgan– Bülent Kayabaş Tiyatrosu", TİM, "Tiyatro Portakal" gibi tiyatro gruplarında oyunculuğa devam etti. Çeşitli reklamlarda yer aldı ve 1989 yılında başlayan "Bizimkiler" dizisinde Erdal Özyağcılar, Ercan Yazgan, Aykut Oray, Savaş Dinçel, Zihni Göktay, Meral Çetinkaya gibi oyuncularla oynadı. 1990 yılından sonra Ulusal Film şirketiyle çalışmaya başladı. Cümbüş Sokak, Bizimkiler, 1996 yılında Tatlı Kaçıklar, 2012 yılında SüperTürk'de yer aldı. İşlettiği bir restoran cafe-barı bulunuyor. 2012 yılında "Eve Düşen Yıldırım" dizisinde oynadı.

ERCAN YAZGAN'IN ÜVEY KIZIDIR

Ercan Yazgan'ın üvey kızı Buket Dereoğlu, 11 Mart 1994 yılında oyuncu Volkan Severcan ile evlendi. 18 Mayıs 1996 tarihinde boşandı. 8 Temmuz 2004 tarihinde oyuncu Özgür Özgülgün ile evlendi. Bu evlilikten 2005 yılında Can adında bir oğlu dünyaya geldi. 09 Kasım 2009 tarihinde boşandılar.

Son Dakika Güncel Buket Dereoğlu Kimdir ve Kaç Yaşında? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement