Bülent Ecevit'in Vefatının 11'inci Yılı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bülent Ecevit'in Vefatının 11'inci Yılı

05.11.2017 13:11

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, "Türkiye ve dünya siyasetinde önemli izler bırakmış olan Ecevit, bugün dahi öğreti ve öngörüleriyle topluma yol göstermeye devam ediyor.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, "Türkiye ve dünya siyasetinde önemli izler bırakmış olan Ecevit, bugün dahi öğreti ve öngörüleriyle topluma yol göstermeye devam ediyor." dedi.

DSP Başkanlık Kurulu, eski başbakanlardan Bülent Ecevit'in vefatının 11'inci yılı dolayısıyla Aksakal başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

Aksakal, Ecevit'in Türkiye'nin yetiştirdiği ender, dürüst, yurtsever ve milliyetçi siyasetçilerden biri olduğunu belirterek, "Türkiye ve dünya siyasetinde önemli izler bırakmış olan Ecevit, bugün dahi öğreti ve öngörüleriyle topluma yol göstermeye devam ediyor." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bülent Ecevit'in Vefatının 11'inci Yılı - Son Dakika


Advertisement