Bünyan'da açılan 10 parmak klavye kursuna yoğun ilgi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bünyan'da açılan 10 parmak klavye kursuna yoğun ilgi

Bünyan\'da açılan 10 parmak klavye kursuna yoğun ilgi
03.03.2020 15:06  Güncelleme: 15:22

Bünyan ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere Bünyan Belediyesi ve Bünyan Sosyal Yaşam Merkezi'nin açtığı kurslar ilçede istihdamı destekliyor.

Bünyan ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere Bünyan Belediyesi ve Bünyan Sosyal Yaşam Merkezi'nin açtığı kurslar ilçede istihdamı destekliyor.

İlçede son olarak açılan 10 parmak klavye kursu özellikle kamu kurumlarında iş arayan gençler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Kurs eğitmeni Özlem Karakoç, 10 parmak klavye kullanmanın hem daha az yorduğunu hem de en verimli klavye kullanma tekniği olduğunu söyledi.

Kursiyerlerden Ayşegül Çamdal ise kursun kendisine fayda sağlayacağını inandığını belirtti.

Bünyan Sosyal yaşam Merkezi'nde açılan kursa 13 kursiyer katılıyor. Üç hafta sürecek kurs sonunda kursiyerlere iş başvurularında kullanabilecekleri belgeleri verilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bünyan'da açılan 10 parmak klavye kursuna yoğun ilgi - Son Dakika


Advertisement