Burdur'da Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Kitap Fuarı Açıldı

Burdur\'da Kitap Fuarı Açıldı

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Fuarı açıldı.

12.04.2016 14:53

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Fuarı açıldı.

Burdur Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Kitap Fuarı'nın eski belediye binası fuayesindeki açılışına, Vali Hasan Kürklü, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Baro Başkanı Ramazan Gedik ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kitap Fuarı'nda iki hafta boyunca 20 yazarın Burdurlu kitapseverlerle buluşacağını belirterek, "Okumayan bir toplum her zaman kendi düşüncesini ortaya koyamayan, birileri tarafından yönetilen bir toplum. Daha çok okumamız gerektiğine inanıyorum. Bu yüzden de bu fuarı önemsiyorum" dedi.

Vali Hasan Kürklü de fuarlarda uygun fiyatlara kitapların okuyucu ile buluştuğuna dikkati çekerek, "Okumamanın bahanesi yok. Gördüğünüz gibi bu tür fuarlarda çok uygun fiyatlara kitaplar var. Hayırlı olsun" diye konuştu.

24 Nisan'a kadar açık kalacak fuarda Burdurlu yazarların yanı sıra il dışından gelen yazarlar da imza günü ve söyleşi günleri düzenleyecek.

Konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Kitap Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement