Bursalılar Şampiyon Ekmek'i Sevdi - Son Dakika
Güncel

Bursalılar Şampiyon Ekmek'i Sevdi

Bursalılar Şampiyon Ekmek\'i Sevdi

Şampiyon Ekmek Bursalıların beğenisini kazanırken, bugüne kadar yaklaşık 6 milyon adet şampiyon ekmek tüketiciyle buluştu.

21.11.2012 16:48

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ekmek ve Besin Sanayi A.Ş. tarafından üretimine geçen yıl başlanan Şampiyon Ekmek Bursalıların beğenisini kazanırken, bugüne kadar yaklaşık 6 milyon adet şampiyon ekmek tüketiciyle buluştu.

BESAŞ'ın geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü içeriğinde fındık, kuşüzümü, ruşeym, keçiboynuzu unu, zerdeçal, tarçın, buğday unu, tam buğday unu bulunan 'Şampiyon Ekmek' tüm BESAŞ satış noktalarında 40 kuruşa tüketiciyle buluşuyor. Özellikle öğrencilerin daha iyi beslenmelerine yardımcı olan, günlük vitamin, mineral, protein ve enerji ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayan şampiyon ekmekten bugüne kadar 5 milyon 885 bin 525 adet üretildi. Farklı damak tatlarına hitap eden ürün çeşitliliğiyle Bursalıların aradığı marka haline gelen BESAŞ, şampiyon ekmekle de çocuklar başta olmak üzere sporcuların da beğenisini kazanıyor.

"Çocuklarınıza özellikle yedirin"

BESAŞ Genel Müdür Mustafa Bektaş, müşteri istekleri doğrultusunda ürün çeşidini arttırmak ve iyileştirmek kapsamında sürekli çalıştıklarını belirterek, 40 kuruş karşılığında tüketiciyle buluşan şampiyon ekmeklerin içerik yönünden önemli bir besin kaynağı olduğunu vurguladı. Özel ambalajı ile satılan şampiyon ekmeğin her ortamda rahatlıkla tüketilebileceğini ifade eden Bektaş, "Öğrencilerin, işadamlarının sadece bu ekmeği çantalarına koymaları yeterli olacak. Bayanlar kendi aralarında düzenledikleri günlerde misafirlerine bu ekmeği sunabilecekler. Sağlıklı nesiller için 'Şampiyon Ekmeği' özellikle çocuklara yedirin. Buzdolabında saklanabilen bu ekmeğin içerisinde bol miktarda fındık, üzüm, keçiboynuzu ve zerdeçal bulunuyor. Bunlar ekmeğin tam bir enerji ve besin kaynağı olmasının sağlıyor" diye konuştu.

BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan da Şampiyon Ekmek'in uzun süren Ar-Ge çalışmasının ardından üretildiğini hatırlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursalılar Şampiyon Ekmek'i Sevdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement