Güneş: FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM
Bursaspor'un, Akhisar Belediyespor'u 3-1 yenerek ilk yarıyı ve 2015'deki ilk maçını 3 puanla tamamlaması yüzleri güldürdü. Yeşil beyazlı taraftarlar maçı sonu takımlarına büyük destek verdi. Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, Rakibin yavaş temposu oyunumuzu düşürdü" dedi. Güneş maçla ilgili olarak şunları söyledi:
"Kazanmak istediğimiz maçtı. Rakibimizin son maçlarda puan kaybetmesiyle antrenör değişikliği oldu. Kazanmak için bu maçta hamle yaptılar. Önde başladılar.Pres yaptılar. Ancak yavaş tempoda oynadılar. Akhisar Belediyespor moralsizdi. İkinci yarı başında attığımız gollerle oyunu tamamen lehimize çevirdik. Pas yüzdemiz iyiydi. Üç golden sonra rölantiye döndük. Denk maç oldu. İdeal tempolu maç oynayamadık. Kısa bölümde bile netice aldık. Üç puan önemliydi. Futbolcularımla gurur duyuyorum. İyi işler yaptılar. İlk yarı hedeflediğimiz puanın altında kalmamıza karşın ikinci yarı daha iyi işler bekliyorum. Fernandao"yu ciddi sakatlık olarak görmüyorum. Durumu önümüzdeki günlerde netleşir. Emre ilk kez ligde oynadı. Çok başarılıydı. Gün geçtikçe daha iyi olacaktır. Buna inanıyorum" dedi.
MUTSUZ OLAN GİDEBİLİR
Başkanla görüşme yapılıp yapılmadığı sorusuna ise Güneş, "Başkanımız Recep Bölükbaşı ile takımla ilgili genel konuşma yaptık. Konuşmalarımızı oyuncularımızla paylaştık. Takımda oynamayıp mutsuz olan ve gitmek isteyenlere saygı duyarım. Sonuyma odasında da şimdi yaptığım konuşmada kenarda kalan mutsuzsa gidebilir dedim. Kulüpte de söyledim. Karar kendilerinin" şeklinde konuştu.
YARKIN: GOLLER GARDIMIZI DÜŞÜRDÜ
Akhisar Belediyespor Teknik Sorumlusu Ferudun Şaban Yarkın, "Uzun süredir tam 9 haftadır kazanamayan bir takımımız var. Benim yapabileceğim takıma psikolojik destek vererek maça odaklanmasına yardımcı olmaktı. Oyunun geneline baktığımızda tempomuzu hiç düşürmedik. Gollerin geliş dakikaları ilk yarının son saniyesi ve ikinci yarı başındaki goller bizim gardımızı düşürdü. 3-1'i bulduk. Ancak daha sonra kaçırdığımız golle artan tempomuzun düşmesine neden oldu. Akhisar Belediyespor ligdeki bu sıkıntılı günleri atlatacaktır. Buna inanıyorum" dedi. - Bursa
Son Dakika › Güncel › Bursaspor'un Yüzü Gülüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?