Bursaspor'da Ricardo Faty Takımla Çalışmalara Başladı - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Ricardo Faty Takımla Çalışmalara Başladı

Bursaspor\'da Ricardo Faty Takımla Çalışmalara Başladı

Bursaspor'da Ricardo Faty takımla çalışmalara başladı Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasının açılış karşılaşmasında 11 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Osmanlıspor ile yapacağı mücadelenin hazırlıklarını, Özlüce Tesisleri'nde bu sabah yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.

07.12.2015 13:30

Bursaspor'da Ricardo Faty takımla çalışmalara başladı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasının açılış karşılaşmasında 11 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Osmanlıspor ile yapacağı mücadelenin hazırlıklarını, Özlüce Tesisleri'nde bu sabah yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.

Teknik Direktör Ersel Uzgur'un futbolcularıyla saha içerisinde yaptığı toplantının ardından, yeşil beyazlı futbolcular çalışmaya ısınma hareketleri başladı. Fiziki gücü arttırıcı koordinasyon çalışması ile devam eden antrenman yeşil-beyazlı takımın iki ayrı gruba ayrılarak dar alanda birebir yaptığı çalışma ile sürdü. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın son bölümünde ise takım dar alanda çift kale maç yaptı.

Bursaspor'un bugünkü çalışmasına sağ dizinde ödem nedeniyle ağrı olan savunma oyuncusu Erdem Özgenç ile kalecilerden Çağlar sol omuzundaki sakatlık nedeniyle tedavi gördüğü için katılmadı. Uzun süren sakatlık sonrasında Ricardo Faty, takımla birlikte ısınmaya katıldı. Faty daha sonra özel olarak hazırlanan ayrı bir antrenman gerçekleştirdi.

Bursaspor, yarın saat 11.00'de Özlüce Tesisleri'nde yapacağı antrenman ile Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Ricardo Faty Takımla Çalışmalara Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement