Bursaspor Trabzon'a Geldi - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Trabzon'a Geldi

Bursaspor Trabzon\'a Geldi

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5'inci maçında Bursaspor yarın oynayacağı Trabzon 1461 maçı için Trabzon'a geldi.

29.01.2013 00:10

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5'inci maçında Bursaspor yarın oynayacağı Trabzon 1461 maçı için Trabzon'a geldi. Yeşil beyazlı kafileyi havalimanında yeşil beyazlı taraftarlar karşıladı.

UZGUR GELDİ

Sakatlıkları bulunan Sestak, Belluschi, Basser, Musa, Serdar, Vederson ve Yavuz Özkan 1461 Trabzon maçı kadrosunda yer almadılar.Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından yeşil beyazlı ekipte yardımcı antrenör Ersel Uzgur geçici olarak görevi devraldı. Trabzon'a takımın başında Ersel Uzgur gelirken, A-2 takımı çalıştıran Turhan Şen ve alt yapı kaleci antrenörü Naim Gürel de Uzgur'un yardımcılıklarını yapacak.

YAZICI TAKIM OTOBÜSÜNE BİNDİ

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Genel Sekreter İlhan Uslu, Basın Sözcüsü Selçuk Eren, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve yönetim kurulu üyeleri İsmet Demirel, Nejat Çölek, İrfan Koç, Necmettin Kocaman takımla birlikte Trabzon'a geldi. Başkan İbrahim Yazıcı kendisi için havaalanına gelen VİP minibüse binmedi. Yazıcı takım otobüsüne binerek yeşil beyazlı ekibin konaklayacağı otele geçti. Yöneticilerin futbolcularla tek tek ilgilenmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

TUNCAY'IN MENAJERİ DE GELDİ

Öte yandan Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Tuncay Şanlı'nın menajeri de Trabzon'a gelen isimler arasında yer aldı. Tuncay Şanlı ve menajeri uçakta başkan İbrahim Yazıcı ile uzun süre görüştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Trabzon'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement