Büyükburç,Telefona Ulaşmaya Çalışmış Ama Başaramamış - Son Dakika
Güncel

Büyükburç,Telefona Ulaşmaya Çalışmış Ama Başaramamış

Büyükburç,Telefona Ulaşmaya Çalışmış Ama Başaramamış

Erol Büyükburç'un evine çilingirle giren kapıcı, yatak odasının kapısının da kilitli olduğunu, Büyükburç'un telefona ulaşmaya çalıştığını ama başaramadığını söyledi.

12.03.2015 16:32  Güncelleme: 13:21

Ünlü sanatçı Erol Büyükburç, evinin yatak odasında ölü olarak bulundu. Erol Büyükburç'un evine çilingir ile giren kapıcı Nurettin Bozdağ, "Yan apartmanın kapıcısı beni aradı. Erol Bey'in kapısını çalıyoruz ama kapıyı açmıyor. Tanıdığın çilingirci varsa çağıralım dedi. Biz de çilingirle eve geldik. Erol Bey'in menajeri kapıyı kıralım içeri girelim deyince çilingir kapının göbeğini kırarak içeri girdik.

"TELEFONA UZANDI AMA ULAŞAMADI"

Yatak odasının kapısı da kilitliydi. Onu da çilingir yardımıyla açtık. Erol bey yerde uzanmış halde yatıyordu. Menajeri Erol Büyükburç'un telefona uzandığını ama ulaşamadığını söyledi" dedi.

KIZI KONUŞTU: ÇOK YORGUN DÜŞMÜŞTÜ

Sanatçı Erol Büyükburç'un kızı Evren Büyükburç, babasının ölümü nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını dile getirerek, "Babacığım ne olur biraz yormasan kendini, biraz daha rölantide çalışsan' derdim ama mümkün olmadı" dedi.

Büyükburç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, dün akşam kendisiyle görüştüklerini, bugün de görüşmeyi planladıklarını aktardı. Bunun kısmet olmadığını dile getiren Büyükburç, "Sağlık problemleri vardı. Kalp rahatsızlığı vardı ve stent takılmıştı daha öncesinde. Şeker ve tansiyon rahatsızlığı da mevcuttu. Çok çok yorgun düşmüştü konserleri nedeniyle. Ben hep kendisini uyarırdım, çok yoruyordu kendisini. 'Babacığım ne olur biraz yormasan kendini, biraz daha rölantide çalışsan' derdim ama mümkün olmadı. Çalışmayı çok severdi kendisini sanatına adamış bir insandı. Şimdi annemle kavuştular" diye konuştu.

CENAZE TÖRENİ CUMARTESİ GÜNÜ

Büyükburç, cenaze törenini henüz kararlaştırmadıklarını, büyük ihtimalle cumartesi günü yapılacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Büyükburç,Telefona Ulaşmaya Çalışmış Ama Başaramamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Boray Çakmak: Allah imandan ayırmasın 14 3 Yanıtla
  • Nedret : Allahtan rahmet diliyorum üzüntümüz büyük onun şarkılarıyla büyüdük 5 4 Yanıtla
  • Adi Herife çakan kişi..: Allah taksiratını affetsin.. 4 2 Yanıtla
  • Boray Çakmak: Allah rahmet eylesin 6 0 Yanıtla
  • MİSAFİR 07: KÖR ÖLÜNCE BADEM GÖZLÜ OLURMUŞ . . ALLAH RAHMET EYLESİN . . AMA NEDENSE ÖLDÜKTEN SONRA KIYMETE BİNİYOR. BURAYA YORUM YAZANLAR ACABA HAYATTAYKEN KAÇ KERE EROL BÜYÜKBURCU DİNLEDİLER ACABA 5 0 Yanıtla
  • ADIMSIZ: ALLAH RAHMET EYLER İNŞAALLAH 4 0 Yanıtla
  • Telemekanık : Allah rahmet eylesın kımın ne sekıl olduguna sız fanıler karar veremezsınız ..burdan yazan bazı capsızlar gercekten dın adına konusuyorlar ..siz kimsiniz ????? 2 1 Yanıtla

Advertisement