Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı 23 Nisan'da Başkanlık Makamına Oturdu - Son Dakika
Güncel

Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı 23 Nisan'da Başkanlık Makamına Oturdu

Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı 23 Nisan\'da Başkanlık Makamına Oturdu

Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı Sima Oğraşan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün makamına oturdu. Çocuk meclisi üyeleri, Başkan Akgün'e eğitim ve çevre konularında ortaya koyduğu projeler için teşekkür etti. Etkinliklerde çocuklara altın madalya verilirken, Ali Altay konseri de gerçekleşti.

23.04.2023 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı Sima Oğraşan, 23 Nisan dolayısıyla Başkan Akgün'ün makamına oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Büyükçekmece'de birbirinden farklı etkinliklerle kutlandı. Büyükçekmece Kent Meydanı'nda gerçekleşen etkinliklere binlerce çocuk aileleriyle birlikte katıldı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de 23 Nisan'da koltuğunu çocuklara bıraktı. Bu yıl, Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı Sima Oğraşan, başkanlık makamına oturdu. Oğraşan ve çocuk meclisi üyeleri Başkan Akgün'e başta eğitim ve çevre konularında ortaya koyduğu projeler için teşekkür ettikleri ifade edildi.

GÜNÜN ANISINA ÇOCUKLARA ALTIN MADALYA VERİLDİ

Büyükçekmece Belediyesi Kent Meydanı'nda devam eden kutlamalarda Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi bünyesinde faaliyet gösteren Altınköprü Halk Dansları, Modern Dans ve Sahne Sanatları öğrencileri ile Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi bünyesindeki sporcuların performanslarını sergilediler. Etkinliklere katılan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Başkan Akgün, çocuklara günün anısında madalya takdim etti. Etkinliklerin finalinde Ali Altay konseri gerçekleşti. Ali Altay, "Asın Bayrakları Bugün 23 Nisan" marşını birlikte seslendirdiği Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu ile sahne aldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı 23 Nisan'da Başkanlık Makamına Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement