Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Topdağı Kadın Destek Merkezi'ndeki çocuklara kırtasiye malzemesi yardımında bulunarak, "Eğitime ve çocuklarımıza her zaman desteğimiz sürecek" dedi.
2015-2016 Eğitim ve Öğretim sezonun açılmasıyla öğrenciler için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hazırlamış olduğu 20 Bin adet kırtasiye malzemesinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.
Öğrencilerle ve velileriyle bir araya gelerek sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, eğitim öğretim sezonun başarılı bir şekilde geçirmeleri temennisinde bulundu.
Velilere önemli tavsiyelerde bulunan Başkan Çiftçi, öğrencilerin ülkenin geleceği olduğunu kaydederek, eğitime desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.
Çiftçi "Bizler aynı toprağın insanlarıyız. Annelerin yüreği kalbi çocukları için atıyor. Allah bu güzel evlatlarımızı sizlere ve milletimize bağışlasın. Anne ve babaların istediği tek şey çocuklarının kendilerinden daha iyi bir koşulda yaşam sürebilmesi ve çocuklarına daha iyi bir gelecek bırakmalarıdır. Velilerimizden önemli bir isteğim çocuklarınızın eğitimine daha dikkat edin. Çocuklarımızı eğitim öğretimden okullarından mahrum bırakmayın, çocuklarınız ile evde ilgilenirken koşullarınız ne olursa olsun sizdeki mevcut olan Anne Şefkatini merhametini sıcaklığını çocuklarınıza yansıtın"dedi.
'KADINLARI MESLEK SAHİBİ YAPIYORUZ'
"Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak veliler ve çocuklarımız için elimizden geleni yapacağız" diyen Çiftçi, "Kurum olarak her bir çocuğumuzu ayrı ayrı düşünmek zorundayız. Aynı şekilde her bir kadınımızı ve bireylerimizi ayrı ayrı düşünmek ve kadınlarımızı eğiterek meslek sahibi yapmak durumundayız. Destek merkezlerimizdeki hocalarınız eğitmenlerimiz kadınlarımızın eğitimlerini sürdürecek. Bu merkezlerimizde yetişen ve donanımını alan kadınlarımıza istihdam anlamında destek vermeye çalışacağız" diye konuştu.
Daha sonra Başkan Çiftçi, Topdağı Mahallesinde bulunan Mimar Sinan İlk Okulunu ziyaret ederek buradaki maddi olanakları kısıtlı ailelerin öğrencilerine de kırtasiye malzemesi dağıttı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)
Son Dakika › Güncel › Büyükşehir'den Eğitime Destek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.