Çaldığı Kamyonet ile 3 Kişiye ve 2 Araca Çarpıp Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Çaldığı Kamyonet ile 3 Kişiye ve 2 Araca Çarpıp Kaçtı

Çaldığı Kamyonet ile 3 Kişiye ve 2 Araca Çarpıp Kaçtı

Kastamonu'nun İnebolu İlçesi'nde çaldığı kamyonetle panik içinde kaçarken 3 yayaya ve park halindeki 2 araca çarpan sürücü, kamyoneti terk edip ortadan kayboldu.

27.01.2015 16:01

Kastamonu'nun İnebolu İlçesi'nde çaldığı kamyonetle panik içinde kaçarken 3 yayaya ve park halindeki 2 araca çarpan sürücü, kamyoneti terk edip ortadan kayboldu.

Orhan Kara'ya ait 37 NZ 179 plakalı kamyonet park halindeyken U.E. tarafından çalındı. U.E., ilçe merkezinde kamyonetle panik içinde ilerlerken önce Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde park halindeki otomobile çarptı. Aynı caddede yol kenarında yürüyen Şerife Başkurt, Zeki İntepe ve Sema Kalfa'ya da çaraparak yaralanmalarına neden olan sürücü, park halindeki bir otomobile daha çarptıktan sonra gözden kayboldu. Yaralı 3 kişi ambulansla İnebolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada çalınan kamyonet, ilçe çıkışında terk edilmiş bulundu. Polis, kaçan U.E.'yi yakalamak için çalışma başlattı. - Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaldığı Kamyonet ile 3 Kişiye ve 2 Araca Çarpıp Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement