Nişanlısından Aldığı Hediye Çalıntı Çıkınca Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Nişanlısından Aldığı Hediye Çalıntı Çıkınca Gözaltına Alındı

Bursa'da 4 ayrı eve girerek soygun yapan Murat G.'nin, ziynet eşyalarını nişanlısına hediye ettiği ortaya çıktı. Evine baskın yapılan hırsız, nişanlısıyla birlikte gözaltına alındı.

04.03.2017 15:21  Güncelleme: 16:10

Bursa'da arkadaşı Murat Yavuz ile birlikte hırsızlık amacıyla girdiği evden aldığı ziynet eşyalarını, nişanlısı Zeynep G.'ye hediye olarak verdiği iddiasıyla Mazlum Akça ve arkadaşı, polis tarafından kaldığı evde yakalandı. Polis aynı evde bulunan Akça'nın nişanlısı Zeynep G. ile kız arkadaşı N.A.'yı da gözaltına aldı.

4 EVDE 50 BİN LİRALIK VURGUN YAPTILAR

Bursa'da Merkez Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde geçen hafta 4 eve girerek 50 bin lira değerinde ziynet eşyası ve nakit paranın çalındığı hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Güvenlik kamera görüntülerini de inceleyen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri, zanlılardan birinin hırsızlık suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Mazlum Akça ile 5 yıl önce hırsızlık amacıyla girdiği evde, ev sahibinin gelmesi üzerine 1'nci kattan atlayınca yaralanıp gözaltına alınan ve daha sonra serbest kalan Murat Yavuz olduğunu belirledi.

Nişanlısından Aldığı Hediye Çalıntı Çıkınca Gözaltına Alındı

NİŞANLISIYLA GÖZALTINA ALINDI

Polis daha sonra Akça ile Yavuz'un birlikte kaldığı Nilüfer İlçesi Görükle Mahallesi'ndeki evini tespit etti. Bu eve baskın yapan polis, her iki zanlı ile aynı evde bulunan Akça'nın nişanlısı Zeynep G. ile Uludağ Üniversitesi'nde öğrenci olan kız arkadaşı N.A.'yı gözaltına aldı. Polis, evde yapılan aramada bir miktar para ile Akça'nın hırsızlık sonrası Zeynep G.'ye hediye amacıyla verdiği bazı ziynet eşyalarını buldu.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları yapılan 4 kişi hırsızlık ve hırsızlık malı almak suçlarından bugün adliyeye sevkedildi.

Nişanlısından Aldığı Hediye Çalıntı Çıkınca Gözaltına Alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nişanlısından Aldığı Hediye Çalıntı Çıkınca Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement