Çanakkale'de Zodyak Bottaki 3 Kişi Kayboldu (4) - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Zodyak Bottaki 3 Kişi Kayboldu (4)

Çanakkale\'de Zodyak Bottaki 3 Kişi Kayboldu (4)

Aileleri KURBAN KESTİ Yakıtı biten zodyak botla denizde mahsur kalan ve 16 saat sonra kurtarılan Uğur Taşdelen (48), Ahmet Kanat (16) ve Yunus Emre Coşkun (16) Gökçeada Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından ailelerine teslim edilmek üzere Eceabat İlçesi Kabatepe Limanı'na getirildi.

08.10.2014 18:32

Aileleri KURBAN KESTİ

Yakıtı biten zodyak botla denizde mahsur kalan ve 16 saat sonra kurtarılan Uğur Taşdelen (48), Ahmet Kanat (16) ve Yunus Emre Coşkun (16) Gökçeada Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından ailelerine teslim edilmek üzere Eceabat İlçesi Kabatepe Limanı'na getirildi.

Sahil Güvenlik 23 botuyla limana getirilen çocuklarına tekrar kavuşan Muharrem ve Zeynep Coşkun ile Şakir- Hatice Kanat Çifti, büyük sevinç yaşadı. Aileler, çocuklarına sımsıkı sarılıp, gözyaşı döktü. Kayıp gençlerin bulunduğunu duyan 50 kadar yakını da limana akın etti. Duygusal anlar yaşanırken, gençlerin aileleri çocukların bulunması nedeniyle adaklarını yerine getirip, iki koç kurban etti. Kesilen kurbanlar, aileleri tarafından, çocuklarını bulan Sahil Güvenlik ekiplerine bağışlandı.

Muharrem Coşkun, 16 saatlik kahreden bir bekleyişin ardından çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Özverili bir şekilde çalışarak, çocuklarımızı sağsalim bize getiren Sahil Güvenlik'e teşekkür ediyoruz" dedi. Korku dolu 16 saatin şokunu halen üzerlerinden atamadıkları gözlenen Ahmet Kanat ve Yunus Emre Coşkun ise kameralara konuşmak istemedi. Aileler, daha sonra çocuklarını da alarak limandan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Zodyak Bottaki 3 Kişi Kayboldu (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement