Çavuşoğlu, ABD'li ve Makedonyalı Mevkidaşıyla Telefonda Görüştü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Çavuşoğlu, ABD'li ve Makedonyalı Mevkidaşıyla Telefonda Görüştü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve Makedonya Dışişleri Bakanı Nikola Poposki ile telefonda görüştü.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve Makedonya Dışişleri Bakanı Nikola Poposki ile telefonda görüştü.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Çavuşoğlu bugün Kerry ve Poposki ile ayrı ayrı telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Çavuşoğlu'nun ABD'li mevkidaşı Kerry'nin talebiyle gerçekleşen görüşmede, Halep'teki durum başta olmak üzere, Suriye'de devam eden çatışmaların durdurulması ve ihtiyaç sahiplerine insani yardımların ulaştırılması konularında gelecek dönemde atılabilecek adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakan Çavuşoğlu'nun, Poposki ile telefon görüşmesinde ise, gelecek döneme ilişkin karşılıklı ziyaret takvimi ele alındı.

Kaynak: AA