Çekiçle Arkadaşını Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Çekiçle Arkadaşını Öldürdü

Çekiçle Arkadaşını Öldürdü

Sarıyer'de kağıt toplayıcıları arasında çıkan kavgada Şahin Demir başına çekiçle vurularak öldürüldü.

19.01.2013 12:07  Güncelleme: 12:02

Sarıyer'de kağıt toplayıcıları arasında çıkan kavgada Şahin Demir(53) başına çekiçle vurularak öldürüldü. Polis olaydan sonra olay yerinde bırakılan kağıt toplama arabası sayesinde şüphelilerin kimliklerini belirlediği iki kişiyi, gözaltına aldı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevinde gönderilirken olayın içki parası isteme yüzünden meydana geldiği öğrenildi.

İstinye mahallesi, Köybaşı caddesi üzerinde bulunan bir parkta 15 Ocak 2013 tarihinde meydana gelen olayda sabah saat 07.30'da yerde yatan bir kişi gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri kağıt toplayıcılığı yaptığı öğrenilen Şahin Demir'i ağır yaralı olarak buldu. Hastaneye kaldırılan Şahin Demir 2 saat sonra hayatını kaybetti.

Cinayet Büro Amirliği olayla ilgili başlattığı soruşturmada önce olay yerinde bulunan kağıt toplamada kullanılan el arabasının Ercan A.(25)'a ait olduğu tespit edildi. Ercan A. kısa sürede polis tarafından yakalandı. Bu kişinin verdiği ifadelerden olay yerinde bulunan ikinci fail Ali B.(38)'de gözaltına alındı. Soruşturma sonucunda hepsi kağıt toplayıcısı olan şüphelilerin içki parası isteme yüzünden kavga ettikleri bu sırada Şahin Demir'in başına çekiçle vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

Poliste işlemleri sırasında gözaltına alınan Ercan A. ile Ali B.'nin ifadelerinde Şahin Demir'le kavga ettiklerini onu dövdükten sonra olay yerinden ayrıldıklarını, bıraktıklarında arkadaşlarının yaşadığını söylediler. Şüpheliler çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

AA (MK) - İstanbul/ Beşiktas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çekiçle Arkadaşını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement