Çelik, Gençlere Siyasi Tarihi Anlattı - Son Dakika
Güncel

Çelik, Gençlere Siyasi Tarihi Anlattı

Çelik, Gençlere Siyasi Tarihi Anlattı

Çalışma ve Sosyal Güvelik eski Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, partisini gençlik kollarına 'Türkiye Siyasi Tarihi' konulu sunum yaptı.

15.10.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvelik eski Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Gençler Bakan Çelik'e soruyor' adlı programa katıldı. Buluşmada Çelik, 13 ilçe teşkilatı ile video konferans sistemiyle görüşüp fikir alışverişinde bulundu.

Çelik, Şanlıurfa 3 merkez ilçe ile 10 ilçenin gençlik kolları ile video konferans sistemi aracılığıyla buluştu. Şair Nabi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Gençlik kolları Bölge Koordinatörü Muhammet İkbal Seyda, AK Parti Şanlıurfa Gençlik kolları Başkanı Sedat Ertürk, İlçe Gençlik kolları başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Buluşmada ilk olarak Türkiye Siyasi tarihinin sürecini aktaran Çelik, ayrıca Avrupa'daki siyasal düzen ile Türkiye'de ki siyasal yapının arasındaki farkları gençlere anlattı. Çelik, "Bizler Refah Partisi'nin geleneğinden gelmiş bir yapıya sahibiz. Gelinen her noktada demokratik kurallar neyi öngörüyorsa bizler o süreçlerden geçip bu günlere geldik"ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çelik, Gençlere Siyasi Tarihi Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement