Cemil Özeren'in Arkadaşından Sanat Camiasına Vefasızlık Suçlaması - Son Dakika
Güncel

Cemil Özeren'in Arkadaşından Sanat Camiasına Vefasızlık Suçlaması

Cemil Özeren\'in Arkadaşından Sanat Camiasına Vefasızlık Suçlaması

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ayna grubunun kurucusu Cemil Özeren'in arkadaşı Aslan Hoşman, sanatçıya vefasızlık yapıldığını söyledi.

20.11.2012 16:11

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ayna grubunun kurucusu Cemil Özeren'in arkadaşı Aslan Hoşman, sanatçıya vefasızlık yapıldığını söyledi.

Özeren'in ölüm haberi üzerine hastaneye koşan Hoşman, "Vefasızlık var. Cemil'i vampir gibi emip bir kenara atanlara sesleniyorum. Onlar kendilerini bilir. Millet yazıp çiziyor ama hastane önünde bir kişiyi bile görmedim. Bir haftadır arkadaşımın başında yatıp kalkıyorum. Başka bir hastaneye nakli için çok uğraştım. İzin verilmediği gibi birçok engelle karşılaştım. Arkadaşımı kendi imkanlarımla, zorumla buraya getirebildim. Dün akşam saat 5'de yetki alıp buraya getirebildim ancak ne çare. Biraz düzelir gibi oldu sonra kurtaramadık" dedi.

Cemil Özeren'in Ayna grubundan solist arkadaşı Erhan Güleryüz'ün de süreç içerisinde çok çabaladığını anlatan Hoşman, merhum sanatçının ailesinin tutumunu da eleştirdi. Kendisi de eski bir müzisyen olan Hoşman, "Allah'tan sanatçı değilim demek ki sanatçıların sonu böyle oluyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cemil Özeren'in Arkadaşından Sanat Camiasına Vefasızlık Suçlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement