Cep Telefonu Çalınan Otobüs Şoförü Perişan Oldu - Son Dakika
Güncel

Cep Telefonu Çalınan Otobüs Şoförü Perişan Oldu

Cep Telefonu Çalınan Otobüs Şoförü Perişan Oldu

Adana'da kadın sürücünün, engelli bir vatandaşı otobüse bindirirken cep telefonu çalındı.

01.12.2013 10:09

Adana'da kadın sürücünün, engelli bir vatandaşı otobüse bindirirken cep telefonu çalındı. Polisi ve belediyeyi arayan kadın sürücü yalvararak yardım isterken, hırsız zanlısı uyuşturucu bağımlısı kısa sürede yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmelerinde sürücü olarak görev yapan Hatice Ay (38), 116 numaralı belediye otobüsü ile sefer yaparken Atatürk Caddesi Belediye Durağı'na geldiği sırada bir engelli yolcuyu bindirmek için otobüsten indi. Bu arada cep telefonunu da otobüste bıraktı. Bu durumu fırsat bilen eroin bağımlısı Gültekin Ş. (39), 20 saniye içinde cep telefonunu alıp bindiği otobüsten tekrar indi. Gültekin Ş. bir başka belediye otobüsüne de binerek olay yerinden ayrıldı.

Bu arada yolcular olayı fark ederek kadın sürücüye cep telefonunun çalındığını söyledi. Kadın sürücü cep telefonunun yerinde olmadığını fark edince, "Telefonum yok inanamıyorum, hırsızı da batsın engellisi de batsın" diyerek tepki gösterdi. Daha sonra yolculara "Telefonunuzu verin 155'i arayım" dedi. Bir yolcunun telefonuyla polisi arayan kadın sürücü, "Ben otobüs şoförüyüm engelliye yardım etmek için indiğim sırada bir kişi telefonumu çalmış. Çabuk olun yetişin, telefonum gitti. Araçta güvenlik kamerası var" diyerek yardım istedi.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi'ni arayarak "Alo ben belediye otobüs sürücüsüyüm soyuldum bunu işletmeye söyler misiniz. Ne olur lütfen hemen bildirin" dedi.

Bu sırada çok canı sıkılan ve ne yapacağını bilemeyen kadın sürücü, 153'ü tekrar arayarak, "Ben az öncede aramıştım soyulan sürücüyüm. Yolcularda içerdeyken almış gitmiş adam çıldıracağım, çabuk olsunlar buraya gelsinler" diye tepki gösterdi.

Bir süre sonra olay yerine polis geldi. Durumu polise de anlatan kadın sürücü sinirden elinin ayağının titrediğini söyledi. Polis eşkali alıp araştırma yaparak cep telefonu hırsızını yakaladı.

Hırsız zanlısı adliyeye sevk edilirken, "İhtiyacım vardı, kadın sürücü engelliye yardım etmek için araçtan inince cep telefonunu çaldım, sattım eroin aldım. Sim kartı da çöpe attım" dedi.

Zanlı, çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cep Telefonu Çalınan Otobüs Şoförü Perişan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement