Cezaevi Önünde Polisi Dövüp Kadın Mahkumu Kaçırdılar - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Önünde Polisi Dövüp Kadın Mahkumu Kaçırdılar

Cezaevi Önünde Polisi Dövüp Kadın Mahkumu Kaçırdılar

Polis tarafından yakalanan ve teslim edileceği cezaevinin kapısı önünde yakınları tarafından kaçırılan Aygün Nice, polis tarafından her yerde aranıyor.

22.03.2012 17:54  Güncelleme: 11:44

Bursa'da uyuştucu ticaretinden kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle aranırken İnegöl ilçesinde polis tarafından yakalanan ve teslim edileceği cezaevinin kapısı önünde yakınları tarafından kaçırılan Aygün Nice, polis tarafından her yerde aranıyor. Aygün Nice'nin polis aracıyla değil, kiralanan taksi ile cezaevine getirildiği öğrenildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınanların sayısının ise 8'e yükseldi.

Aygün Nice'nin kaçırılması, olay anında cezaevinin önünü görüntüleyen Mobese kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı. Bu görüntülere göre cezaevi önüne yanaşan taksiyi bekleyen Nice'nin yakınları çevresini sardıkları araçtan çıkartılan Nice'yi önce kargaşa çıkartıp aracın önüne getiriyorlar, daha sonra kaçarak buradan uzaklaştırıyorlar. Bu sırada sorumluluğundaki Aygün Nice'nin kaçtığını görünce peşinden koşmak isteyen Polis Memuru Celal Kaplan, arkasından gelen bir kişi tarafından düşürülüyor. Kafasını yere çarpan Kaplan baygın durumda yatarken, Aygün Nice ve kendisini kaçıranlar olay yerinde bekleyen siyah renk otomobille uzaklaşıyor.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılğıı'nca başlandı. Yetkililer olaya karışan diğer zanlıların isimlerinin belirlendiğini bu kişilerinde arandığını açıkladılar. - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevi Önünde Polisi Dövüp Kadın Mahkumu Kaçırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement