CHP İl Başkanı Salıcı: Gezi Parkı 21 Gündür Polis İşgali Altında - Son Dakika
Güncel

CHP İl Başkanı Salıcı: Gezi Parkı 21 Gündür Polis İşgali Altında

CHP İl Başkanı Salıcı: Gezi Parkı 21 Gündür Polis İşgali Altında

Taksim Meydanı'nda eylemcilere polisin müdahalesinin ardından açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı, "Biz Sayın Valiye söyledik."

06.07.2013 22:59

Taksim Meydanı'nda eylemcilere polisin müdahalesinin ardından açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı, "Biz Sayın Valiye söyledik. Ben dün bir açıklama yaptım. Gezi Parkı merdivenlerinde açıkça şunu söyledim. Yarın polisle vatandaşların karşı karşıya gelmemesi için sağduyu çağrısı yaptık. Bu ülkede birilerinin canı yandığı zaman sorumlusu kimdir? Hükümet ve onların atadığı bürokratlardır. Sorumlu da bunlardır. Vali bir açıklama yaptı ve ne dedi pazar günü Gezi Parkını açacağız. Bu parkı 12 saat önce açsaydı ne olurdu. Bu kadar insan bu kadar polis meydanda. Vatandaştan çok polis var. Ne olurdu karizmaları mı çizilirdi? Utanç mı duyarlardı? Yoksa birileri onları kınar mıydı?" dedi.

PARK 21 GÜNDÜR POLİS İŞGALİ ALTINDA

Anlamsız bir süreç yaşandığını ifade eden Salıcı, "İnsanlar parka gelmek istiyor. Park 21 gündür polis işgali altında. Bu park kamuya ait değil mi? Halk parkımı geri ver diyor. Bundan daha normal bir talep olabilir mi? İçişleri bakanlığı ve vali bunları görmezden geliyor. Gerilim politikası sürekli devam etsin istiyorlar, anlaşılan o. Ama bunun Türkiye'ye bir faydası yok. Bunların kimseye bir faydası yok. Milletvekillerimiz parti üyelerimiz gazdan etkilendi. Bazı iş yerlerinde dinleniyorlar. Bizlere gelen yardım talepleri ile ilgili görüşmeler yapıyorlar. İl merkezimiz sabaha kadar açık, yardım isteyen gelebilir" diye konuştu.

(BB) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP İl Başkanı Salıcı: Gezi Parkı 21 Gündür Polis İşgali Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement