CHP'li Budak Elektrik Kesintisine Karşı El Feneri Dağıttı - Son Dakika
Güncel

CHP'li Budak Elektrik Kesintisine Karşı El Feneri Dağıttı

CHP\'li Budak Elektrik Kesintisine Karşı El Feneri Dağıttı

CHP Antalya Milletvekili Adayı Çetin Osman Budak, seçim gecesi elektrik kesintilerine karşı vatandaşlara el feneri dağıttı.

03.06.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Antalya Milletvekili Adayı Çetin Osman Budak, seçim gecesi elektrik kesintilerine karşı vatandaşlara el feneri dağıttı. Sandığa sahip çıkma çağrısında bulunan Budak, 'Trafolara kediler girmesin. Kediler yaşasın. Elektrik kesintilerine karşı bu fenerlerle sandığımıza sahip çıkalım" dedi.

CHP Antalya 3'üncü sıra milletvekili adayı Çetin Osman Budak, kent merkezinin en işlek noktalarından Attalos Heykeli'nin bulunduğu alanda vatandaşlarla bir araya geldi. Seçime 4 gün kaldığını hatırlatarak sandığa gitme çağrısında bulunan Çetin Osman Budak, vatandaşlardan oylarına sahip çıkmalarını istedi.Oy sayımı esnasında elektrik kesintilerine karşı duyarlı olacaklarını aktaran Budak, 'İnsanlar bize tek bir şey söylüyor. 'Bizim oylarımıza sahip çıkın'. Biz de vatandaşlarımızın duyarlılığını yükseltmek için bir kampanya yaptık. Bu kampanya için el fenerleri dağıtıyoruz. Karanlığa değil aydınlığa doğru giden bir seçim olsun. Sandıkların olduğu yerde, merkezlerde seçim kurullarında elektrik kesilmesin. Trafolara kediler girmesin. Kediler yaşasın. Elektrik kesintilerine karşı bu fenerlerle sandığımıza sahip çıkalım. Oylarımıza, sandıklarımıza sahip çıkalım. Demokrasinin en büyük unsurlarından biri seçimdir ve oylarımızdır. Oy kullandığınız sandığa mutlaka gidin ve takip edin" diye konuştu.Çetin Osman Budak ve partililer, meydandaki vatandaşlara önce karanfil, ardından el feneri dağıttı. Budak'ın elinden fenerleri alan vatandaşlar sandığa gitme sözü verdi. Yoğun ilgi gören kampanyada yaklaşık 2 bin el feneri kısa sürede bitti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Budak Elektrik Kesintisine Karşı El Feneri Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement