Özkes'ten 'Diyanet Misafirhanesinde El Nusra' Genelgesi - Son Dakika
Güncel

Özkes'ten 'Diyanet Misafirhanesinde El Nusra' Genelgesi

Özkes\'ten \'Diyanet Misafirhanesinde El Nusra\' Genelgesi

CHP'li İhsan Özkes, El Nusra üyelerinin Diyanet İşleri Başkanlığı'nın misafirhanelerinde kaldıklarına dair genelge fotoğrafını Twitter'dan paylaştı.

12.06.2014 18:52  Güncelleme: 19:44

CHP Parti Meclisi (PM) üyesi ve İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, El Nusra üyelerinin, MİT'in gözetiminde ve denetiminde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın misafirhanelerinde kalmalarına yönelik, altında dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler'in imzasının bulunduğu görülen bir genelgenin fotoğrafını, twitter'daki hesabından paylaştı.

ÖZKES TWITTER'DA SERT MESAJLAR VERDİ

CHP Milletvekili İhsan Özkes, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da dün, 'Dünya Lideri diye övdükleri Tayyip'in ülkeyi getirdiği duruma bakınız. Davutoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada Musul Konsolosluğu'nda çalışan bürokratların güvenliği için tüm önlemlerin alındığını söylemişti. Diyanetin Suriye için camilerden topladığı paranın ne kadarı Nusra'ya, ne kadarı IŞİD'e gitti? Suriyede savaşanlar Hatay'da Diyanet'e ait Kuran Kursu ve yurtlarında barındı mı İçişleri Bakanlığının Diyanete bu konuda bir yazısı var mı? Bir Kandil gecesinde TRT'de canlı yayınlanan Mevlid duasında Diyanetin dua ettirdiği Suriyeliler kimdi?' cümlelerini paylaşmıştı.

BUGÜN DE EL NUSRA GENELGESİNİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Özkes bugün de El Nusra üyelerinin, MİT'in gözetiminde ve denetiminde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın misafirhanelerinde kalmalarına yönelik genelge olduğunu iddia etti. Özkes, altında dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler'in imzası bulunduğu görülen bu genelgenin fotoğrafını da twitter'daki hesabından paylaştı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özkes'ten 'Diyanet Misafirhanesinde El Nusra' Genelgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement