Çiçek Abbas Filmi Konya'da Gerçek Oldu - Son Dakika
Güncel

Çiçek Abbas Filmi Konya'da Gerçek Oldu

Çiçek Abbas Filmi Konya\'da Gerçek Oldu

Ünlü Sanatçı İlyas Salman ve Şener Şener'in oynadığı 'Çiçek Abbas' filmi Konya'da gerçeğe dönüştü.

10.07.2014 13:21

Ünlü Sanatçı İlyas Salman ve Şener Şener'in oynadığı 'Çiçek Abbas' filmi Konya'da gerçeğe dönüştü. Filminde 'Çiçek Abbas' karakterini canlandıran İlyas Salman'ın, minibüsünün 4 lastiği sökülmüştü. Konya'da benzer bir durum yaşandı ve bir otomobilin 4 lastiği sökülüp, araç taşlar üzerine bırakıldı.

Olay, merkez Selçuklu İlçesi Fatih Mahallesi Kibar Sokaktaki otomobil tamiri yapan bir dükkanın önünde meydana geldi. Otomobil tamirhanesinde çalışanlar, sabah işyerine geldiklerinde elektrik tamiri için bırakılan ve dükkanın önünde park halinde olan Hasan Biberci'ye ait 42 V 9712 plakalı otomobilin 4 lastiğinin çalınmış, aracında taşlar üzerinde bırakıldığını fark etti. Bunun işçiler polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, gece saatlerinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından lastikleri çalınan otomobilin üzerinde detaylı inceleme yaptı. Bir polis memuru ise görgü tanıklarının ifadesini cep telefonunun kamerasıyla kayıt etmesi dikkat çekti.

Otomobilin 4 lastiğinin çalınıp, taş üzerine bırakılması ise akıllara 1962 yılında yapılan İlyas Salman ve Şener Şener'in başrolünü paylaştığı filmi getirdi. Filmde Çiçek Abbas karakterini canlandıran İlyas Salman, hurda bir minibüsü tefeciden borçlanarak alır ve çalışarak borcunu ödemeye başlar. Bu sırada Şener Şen'in canlandırdığı patronu Şakir'in ayrıldığı nişanlısı ile birbirlerine aşık olurlar. Şakir bunu hazmedemez ve Abbas'ın minibüsünün tekerleklerini ve motorunu çalar.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çiçek Abbas Filmi Konya'da Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement