Çılgın Kızlar Filmi - Son Dakika
Güncel

Çılgın Kızlar Filmi

Çılgın Kızlar Filmi

Çılgın Kızlar filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Çılgın Kızlar filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 18:18

Suzette eskiden en yakın arkadaşı olan Vinnie’yle birlikte geçirdiği çılgın günlerden çok uzak bir hayat sürmektedir. Eskiden rock yıldızlarının peşinden yollara düşen ve ağlarına düşürmeyi başardıkları starların fotoğraflarını çekerek eğlenen bu iki arkadaş artık ayrı ve bambaşka hayatlar kurmuşlardır. Geçmişiyle bağlarını tam olarak koparmayan Suzette, bir barda çalışarak geçimini sağlasa da Vinnie adını Lavinia yapmış ve bir aile kurmuştur. Ancak Suzette işten kovulup parasız kalınca işler değişir.

Yıllardan sonra eğlenceli gençlik günlerinden kalan bir dostluğun ona yardım edeceği düşüncesine sarılarak tekrar yola koyulur. Az parası olduğu için, benzin masraflarına ortak olma şartıyla arabasına bir de otostopçu almak zorunda kalır. Başarısız bir senarist olan otostopçu (Geoffrey Rush), başarısızlığından sorumlu tuttuğu babasını öldürmek için daktilosuna sakladığı bir silahla Phoenix’e doğru yol almaktadır.

Phoenix’e varan ikili Vinnie’yi bulduklarında, onun artık ‘Lavinia’ olduğunu öğrenirler. Lavinia, geçmişini saklayan ve ondan saklanan bir anne ve eş olduğu için Suzette’in ortaya çıkmasından rahatsız olur, etraftakilerin geçmişini öğrenmesinden, saygınlığını yitirmekten korkar. Oysa, Suzette’in Phoenix’e gelmesi, Vivvie’nin yaşamına ummadığı kadar renk katacaktır.

.

Yönetmen: Bob Dolman

Senaryo: Bob Dolman

Oyuncular: Robin Thomas, Erika Christensen, Geoffrey Rush, Susan Sarandon, Goldie Hawn

Filmin Türü: Komedi, Drama,

Orijinal Adı: Banger Sisters, The

Yapım Yılı: 2002

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 97 dk.

Resmi Sitesi: http://www.foxsearchlight.com/thebangersisters/

Vizyon Tarihi: 22.11.2002

Son Dakika Güncel Çılgın Kızlar Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement