Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki Patlama - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki Patlama

Cilvegözü Sınır Kapısı\'ndaki Patlama
12.02.2013 16:10

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cilvegözü Sınır Kapısı'nda meydana gelen patlamada yaralanan 15 kişinin durumunun ciddi olduğunu ve Hatay'daki hastanelerde tedavilerinin sürdüğünü söyledi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cilvegözü Sınır Kapısı'nda meydana gelen patlamada yaralanan 15 kişinin durumunun ciddi olduğunu ve Hatay'daki hastanelerde tedavilerinin sürdüğünü söyledi.

Müezzinoğlu, Meclis'te gazetecilerin soruları üzerine, sınır kapısında dün meydana gelen bombalı saldırıda yaralananların durumu hakkında bilgi verdi. Yaralıların büyük bölümünün durumunun ağır olduğunu ve Hatay'daki hastanelerde tedavilerinin sürdüğünü kaydeden Müezzinoğlu, "Taburcu olacak pozisyonda yaralımız yok. Daha güçlü bir sağlık merkezi gerekiyorsa, tüm acil hizmetler ve uçak ambulansımızla transfere de hazırız. Arkadaşlarımız takip ediyor, şu anda olağanüstü bir sıkıntı yok" diye konuştu.

Ankara ya da İstanbul'a sevk edilecek yaralı olup olmadığı sorusu üzerine Müezzinoğlu, "Şu anda yok. Ama biz o hazırlıkları yaptık. Şu anda 15 hastamız var. Onların hemen hemen tamamının durumu ciddi, saat saat takiplerini yapıyoruz" karşılığını verdi.

Muhabir: Melda Çetiner

Yayıncı: Kudret Topçu - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki Patlama - Son Dakika


Advertisement