Çin Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkanı: Çin'e yatırım yapmak geleceğe yatırım yapmaktır - Son Dakika
Güncel

Çin Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkanı: Çin'e yatırım yapmak geleceğe yatırım yapmaktır

Çin Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkanı: Çin\'e yatırım yapmak geleceğe yatırım yapmaktır

Çin Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkanı Zhao Leji, Çin'in süper büyüklükteki pazarının muazzam potansiyelini açığa çıkarmaya devam edecek olmasından dolayı Çin'e yatırım yapmanın geleceğe yatırım yapmak anlamına geldiğini kaydetti. Zhao, Boao Asya Forumu 2024 Yıllık Toplantısı açılış töreninde yaptığı konuşmada, Çin'in birçok ülke için önemli bir yatırım kaynağı ve en önemli yatırım destinasyonlarından biri olduğunu belirtti. Ayrıca, tüm ülkeleri Çin'in kalkınma sürecinden yararlanmaya ve işbirliği içinde dünya modernleşmesini gerçekleştirmeye davet etti.

28.03.2024 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BOAO, 28 Mart (Xinhua) -- Çin Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkanı Zhao Leji, Çin'in süper büyüklükteki pazarının muazzam potansiyelini açığa çıkarmaya devam edecek olmasından dolayı Çin'e yatırım yapmanın geleceğe yatırım yapmak anlamına geldiğini kaydetti.

Zhao, Perşembe günü Boao Asya Forumu 2024 Yıllık Toplantısı açılış törenindeki konuşmasında söz konusu açıklamayı yaptı.

Ortak kalkınma arayışlarını sürdüreceklerini belirten Zhao, Çin'in halihazırda 140'tan fazla ülke ve bölgenin önde gelen ticaret ortağı, giderek artan sayıda ülke için önemli bir yatırım kaynağı ve pek çok ülke için de en önemli yatırım destinasyonlarından biri olduğunu ifade etti.

Zhao, "Tüm ülkeleri Çin'in hızlı kalkınma sürecinden yararlanmaya ve barışçıl kalkınma, karşılıklı fayda sağlayan işbirliği ve ortak refahın hakim olduğu dünya modernleşmesini gerçekleştirmek üzere el ele vermeye samimiyetle davet ediyoruz" dedi.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Çin Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkanı: Çin'e yatırım yapmak geleceğe yatırım yapmaktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement