Cinayet Zanlısı Kızın Annesi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cinayet Zanlısı Kızın Annesi Adliyeye Sevk Edildi

10.05.2012 17:38

Gaziosmanpaşa'da kardeşinin kavga ettiği Azeri arkadaşının annesi ve ablasını bıçaklayarak öldüren ilköğretim öğrencisi T.C.'n in gözaltına alınan annesi adliyeye sevk edildi.

Gaziosmanpaşa'da kardeşinin kavga ettiği Azeri arkadaşının annesi ve ablasını bıçaklayarak öldüren ilköğretim öğrencisi T.C.'n in gözaltına alınan annesi adliyeye sevk edildi. Öldürülen

Gaziosmanpaşa'da dün yaşanan olayda, Adnan Menderes İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi T.C., kardeşi V.C.'nin sokakta tartıştığı Azeri iki çocuğun anneleri Reyhan Hüseyinzade (45) ile ablaları Günay Hüseyinzade'yi (22) bıçaklayarak öldürmüştü. Olayın ardından gözaltına alınan T.C. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı kızın gözaltındaki annesi Tuğba C.'nin verdiği ifadesinde (33), kızı ve oğlunun evden çıkıp, sokakta oyun oynamaya başladıklarını belirterek, "Kızım, oyun esnasında sokakta bulunan bir çocuğa anahtar fırlatmış. Daha sonra da eve döndü. Bende evde uyuyordum. Kapının sesine uyandım. Kapıyı açan kızım, kapıdakilerle tartışıyordu. Bende tartışma üzerine kapının önüne çıktım" dediği belirtildi.

Tartışma devam ederken Reyhan Necefova'nın kendisine tokat attığını ve bunun üzerine boğuşmaya başladıklarını ifade eden Tuğba C.'nin, boğuşma esnasında yerde kan gördüğünü, gözleriyle kızını aradığını fakat göremediğini söylediği öğrenildi. Apartmandaki karşı komşunun kavgayı ayırmaya çalıştığını ifade eden Tuğba C.'nin, kızına bakmak için salona geçtiğini ve kızının hareketsiz bir şekilde oturduğunu gördüğü ifade ettiği belirtildi. Olay yerine polis ve ambulansların geldiğini söyleyen Tuğba C.'nin, Reyhan Necefova ile Günay Hüseyinzade'nin öldüğünü polislerden öğrendiğini ifade ettiği belirtildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Tuğba C. adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, olayda öldürülen Günay Hüseyinzade'nin nişanlı olduğu ve nikah işlemleri için bugün Bakü'ye gitmeyi planladığı öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinayet Zanlısı Kızın Annesi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika


Advertisement