Çıtır Kızlar Filmi - Son Dakika
Güncel

Çıtır Kızlar Filmi

Çıtır Kızlar Filmi

Çıtır Kızlar filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Çıtır Kızlar filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 01:00

Aşırı korumacı yapısındaki babası Bill'i(John Goodman) terk eden ve Manhattan'da kendisine bir ev tutan Violet, yeni yaşamında tam bir çaresizlik ortamıyla karşılaşır. Zamanını sıkı bir şekilde çalışarak değerlendirerek elindeki özgün materyali kaydederek ve sözler yazmaktadır. Ancak kentte kapısını çaldığı bütün plak şirketlerinden olumsuz yanıt alması karşısında morali bozulur. Kimilerinden para almayı başarsa bile bütün bu çabaları sonucunda ev kirasını bile karşılayamaz hale gelir.

Bir gün yerel kulüplerden birisinde mikrofonun müşterilerin şarkı söylemesine açıldığı özel bir geceye rastlayıp kendisini sahneye atmayı başarır. Bu kez de küçüklüğünden beri yakasını bırakmayan kalabalık önünde durma korkusunun bir anda baş göstermesi yüzünden sahnede donup kalır ve insanların karşısında kendi şarkılarını söylemez.

Yine bir gün kayıt bantını dağıtabilmek için kaldırımlarda koşuştururken kulüp yöneticisi olduğunu sandığı genç bir adama rastlar. Ancak Kevin adındaki bu New York'lu genç adam (Adam Garcia) müzik yapanlara hayranlık duyan sevgi dolu aşçıdır. Violet'in başarma hırsına hayranlık duyar ve eksik yanlarını söyleyerek onun kariyerini geliştirmesine yardımcı olur.

Ardı arkası kesilmeyen reddedilmelere rağmen yılmayan Violet asıl hedefi üzerine ciddi biçimde yoğunlaşmaya başlar. Öncelikle para sorununu çözmeye karar verir ve Coyote Ugly'de barmaid olarak iş bulur. Çevrede "Demir Yumruklu Bakire" olarak bilinen Lil adlı bir kadının yönettiği bu barın büyüleyici ortamı ve sürekli kalabalık olması sayesinde kabuğunu kırmayı başarır ve spot ışıkları altında sesiyle birlikte seksi çekiciliğini de kullanmasını öğrenir.

(Konu: Netgazete)

Yönetmen: David McNally

Senaryo: Gina Wendkos

Oyuncular: Melanie Lynskey, Maria Bello, Adam Garcia, Juliet Neil, Piper Perabo

Filmin Türü: Komedi, Drama,

Orijinal Adı: Coyote Ugly

Yapımcı Firma: Touchstone

Yapım Yılı: 2000

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 100 dk.

Resmi Sitesi: http://www.bvimovies.co.uk/coyote_ugly/

Dağıtıcı Firma: UIP

Vizyon Tarihi: 08.12.2000

Son Dakika Güncel Çıtır Kızlar Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement