Çoban Köpekleri Anne ve Oğlunu Hastanelik Etti - Son Dakika
Güncel

Çoban Köpekleri Anne ve Oğlunu Hastanelik Etti

Çoban Köpekleri Anne ve Oğlunu Hastanelik Etti

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde çoban köpeklerinin saldırısına uğrayan anne ve oğlu hastanelik oldu.

26.01.2016 16:09

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde çoban köpeklerinin saldırısına uğrayan anne ve oğlu hastanelik oldu.

Koyulhisar ilçesi Ballıca köyünde meydana gelen olayda 37 yaşındaki oğlu Şükrü Akbulut'un evinden çıkarak kendi evine giden 10 çocuk annesi 77 yaşındaki Emine Akbulut, yol üzerinde kangal kırması 2 çoban köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısıyla yere düşen yaşlı kadın çevredekilerden yardım istedi. Olayı gören Akbulut'un torunları durumu oğlu Şükrü Akbulut'a haber verdi. Ahırda hayvanlarla uğraşan Şükrü Akbulut eline küreği alarak annesine yardım etmek istedi ancak köpekler oğul Akbulut'u da kolundan ve omzundan ısırdı.

Köylüler tarafından köpeklerin elinden kurtarılan anne ve oğlu köye çağrılan ambulansla Koyulhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından talihsiz anne ve oğlu Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilerek Plastik Cerrahi Bölümü'nde tedavi altına alındı. Köpeklerin elinde kurtulan Emine Akbulut'un başında, kolunda, vücudunda da ve ayaklarında çok sayıda ısırık olduğu belirlendi.

Hayvanları beslemek için ahırda olduğu sırada olayın gerçekleştiğini anlatan Şükrü Akbulut, "Annem evine giderken köpekler saldırmaya başlıyor. O arada çocuklar haber verdiler. Oradan küreği elime aldım. Annemi kurtarmaya çıktım. Annemi o şekilde görünce baya korktum. Kanlar içerisinde kalmıştı. Annemin üzerindeki köpeğe elimdeki kürekle vurdum. Bu sırada diğer köpeği hiç fark edemedim. Fark edemediğim gibi birden köpeğin omzuma yapıştığını hissettim ve kara yüz üstü düştüm. Orada kendimi kurtarma çalıştım. Kendi çabamla oradan kurtuldum. O anda kardeşlerim geldi, köylüler geldi annemi eve aldılar" dedi.

Köylülerin köpeklerine sahip çıkmadığını söyleyen Akbulut, "Bu şekilde başka vatandaşa iki kez daha oldu. Aynı köpekler yaptı. Bu köpeklerin sahibi köpeklerine sahip çıkmıyor. Önceki vatandaşlar şikayetçi olmadığından bizlerinde başına bu geldi" diye konuştu.

Akbulut, annesinin başına gelenlerden dolayı köpeğin sahibinden şikayetçi olacaklarını söyledi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çoban Köpekleri Anne ve Oğlunu Hastanelik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement