Çolak'tan Kurumlara Veda Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Çolak'tan Kurumlara Veda Ziyareti

Çolak\'tan Kurumlara Veda Ziyareti

İlk ziyaretini 3. Komando Tugay Komutanlığına yapan Vali Musa Çolak' Komutanlık şeref defterini imzaladı.

08.08.2012 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakanlar kurulunca yayınlanan, Valiler Kararnamesi ile Ankara Merkez Valiliği görevine atanan, Vali Musa Çolak, İlçelerdeki veda ziyaretlerinin yanısıra, İldeki kamu kurumu ve kuruluşlarını tek tek ziyaret ederek,kurumlarında çalışan personel' le  vedalaştı.

Vali Musa Çolak, İlçe ziyaretlerinin ardından, 3. Komando Tugay Komutanlığı, Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı, Siirt Üniversitesi, İl Alay Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Polis Meslek Yüksek okulu,ve diğer kamu kuruluşlarını tek tek gezerek, vedalaştı.

İlk ziyaretini 3. Komando Tugay Komutanlığına yapan Vali Musa Çolak' Komutanlık şeref defterini imzaladı. Ziyaret anısına 3. Komando Tugay komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken tarafından, ziyaret anısı olarak Vali Musa Çolak' a plaket takdim etti.

Buradan ayrılan Vali Musa Çolak sıarasıyla, Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı,Siirt Üniversitesi İl Alay Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü,Polis Meslek Yüksek okulu, İl Milli Eğitim müdürlüğü, Gıda Tarım ve hayvancılık il müdürlüğü,Sağlık İl Müdürlüğü ve diğer kamu kurumlarını tek tek ziyaret ederek, kamu çalışanları ile sohbet etti. Kendilerinden helellık isteyerek vedalaştı.

Kamu kurumlarıyla veda ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Vali Musa Çolak, "Evliyalar diyarı Siirt ilinde, 2 yıl iki ay boyunca görev yaptığını ve bu süre içersinde birlik, beraberlik ve huzur ve güven içersinde çalıştıklarını belirterek,Kamu kurumları ve vatandaşlarımızla çok güzel ilişkiler kurulduğunu, hep birlikte güzel hizmetlere, imza attıklarını, Eğitmden sağlığa, tarım ve hayvancılıktan, ulaşım ve kültür alanında önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini, belirtti.

Vali Musa Çolak, Valiliğim döneminde,Kadirşinas Siirt halkımız, bana ve eşime yoğun bir ilgi ve sevgi gösterdi. Bizlerde Siirt' i ve Siirt'lileri çok sevdik,adeta halkımızla bütünleştik. İl ilçe köy mezra ve hane ziyaretleri ile vatandaşlarımızla biraraya geldik, dert ve sıkıntılarına, sevinç ve mutluluklarına ortak olduk. Buradan bir kez daha Tüm Kadirşinas Siirt'li hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Siirt ilimizi asla unutmayacağız." diye konuştu.

Vali Musa Çolak Kamu kurumları ziyareti sırasında, bazı vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Kendileri ile sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çolak'tan Kurumlara Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement