Çorlu Alper, Organlarıyla 5 Kişiye Hayat Verecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çorlu Alper, Organlarıyla 5 Kişiye Hayat Verecek

Çorlu Alper, Organlarıyla 5 Kişiye Hayat Verecek
12.12.2015 14:29

Alper, organlarıyla 5 kişiye hayat verecek Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'nde geçirdiği beyin kanaması sonucu beyin ölümü gerçekleşen 27 yaşındaki bir çocuk babası Alper Zorlu'nun ailesi tarafından bağışlanan organları 5 kişiye umut oldu.

Alper, organlarıyla 5 kişiye hayat verecek

Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'nde geçirdiği beyin kanaması sonucu beyin ölümü gerçekleşen 27 yaşındaki bir çocuk babası Alper Zorlu'nun ailesi tarafından bağışlanan organları 5 kişiye umut oldu.

Velimeşe Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda çalışan 27 yaşındaki Alper zorlu, 3 gün önce düşerek bayıldı. Mesai arkadaşları tarafından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Zorlu'nun beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Üç gündür yoğun bakımda tutulan Zorlu'nun dün gece beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi evli ve 1 çocuk babası olan Alper Zorlu'nun organlarını bağışladı.

Sağlık Bakanlığı'na bağlı ambulans uçak ile Ankara'dan bir ekip Çorlu havaalanına oradan da Çorlu Devlet Hastanesi'ne gelerek genç adamın bağışlanan organları akciğer, karaciğer, kalp ve böbreklerini 6 saat süren operasyonla aldı. Organların sıra bekleyen hastalara nakil edileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorlu Alper, Organlarıyla 5 Kişiye Hayat Verecek - Son Dakika


Advertisement