Çorlu - Sibirya Kurdu Çakır, Kanseri Yendi - Son Dakika
Güncel

Çorlu - Sibirya Kurdu Çakır, Kanseri Yendi

Çorlu - Sibirya Kurdu Çakır, Kanseri Yendi

Sibirya kurdu Çakır, kanseri yendiTEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde belediyeye ait hayvan barınağında kalan Sibirya kurdu melezi Çakır isimle köpek yakalandığı Transmissible Venereal Tümör (TVT) adı verilen kanser hastalığını tedavi ile yendi.

12.12.2016 14:43

Sibirya kurdu Çakır, kanseri yendi

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde belediyeye ait hayvan barınağında kalan Sibirya kurdu melezi Çakır isimle köpek yakalandığı Transmissible Venereal Tümör (TVT) adı verilen kanser hastalığını tedavi ile yendi.

Çorlu Belediyesi Hayvan Barınağı'nda kalan Sirbirya kurdu melezi Çakır isimli köpeğe yaklaşık 3 ay önce TVT teşhisi konuldu. Barınak veterineri Ahmet Çavdar, Çakır'ı kemoterapiye alıp tedavisini sürdürüp, kanseri yenmesini sağladı. Çavdar, "Çakır, bakım evimizin 10 yaşındaki bir köpeği. Çakır, burada kaldığı süre zarfında TVT dediğimiz iyi huylu bir kanser ile enfekte durumdaydı. Biz burada kendisine kemoterapi uyguladık. Daha sonra kendiside bu hastalığı yendi. Bir ay gibi süren bir tedavi uyguladık. Biraz kendisi yıprandı ama sağlığına kavuştu" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorlu - Sibirya Kurdu Çakır, Kanseri Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement