Çubuk Ziraat Odası Başkanı Gülle'den hibe nohut tohumu dağıtımıyla ilgili açıklama - Son Dakika
Güncel

Çubuk Ziraat Odası Başkanı Gülle'den hibe nohut tohumu dağıtımıyla ilgili açıklama

Çubuk Ziraat Odası Başkanı Gülle\'den hibe nohut tohumu dağıtımıyla ilgili açıklama

Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Dairesince yapılan hibe nohut tohumu dağıtımından hem kendilerinin hem de çiftçilerin büyük kısmının haberdar olmadığını bildirdi.

10.02.2021 13:27  Güncelleme: 13:50

Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Dairesince yapılan hibe nohut tohumu dağıtımından hem kendilerinin hem de çiftçilerin büyük kısmının haberdar olmadığını bildirdi.

Gülle, gazetecilere yaptığı açıklamada, hibe nohut tohumu dağıtımından önce oda olarak kendilerine bilgi verilmediği söyledi.

Gülle, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyemiz tarafından çiftçilerimize yönelik güzel bir uygulama başlatılmıştır. Çiftçiler olarak bu projeden çok memnunuz. Ancak büyükşehir yetkilileri hibe nohut tohumu dağıtımıyla ilgili bize haber vermedi. Çiftçimizin büyük bir kısmının haberi olmadı. Haberdar olanlara da bir siyasi partiden mesaj çekilmiş. Bu tamamen yanlış bir uygulama olmuş. İlçemizde yaklaşık 300 kişi bu hibe desteğinden yararlandıysa yaklaşık 600 kişi de bize gelerek destekten yararlanamadıklarını ve kendilerine bilgi verilmediği konusunda sitem ettiler."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çubuk Ziraat Odası Başkanı Gülle'den hibe nohut tohumu dağıtımıyla ilgili açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement