Çukurova Holding'ten Turkcell Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çukurova Holding'ten Turkcell Açıklaması

25.03.2015 19:18

Çukurova Holding, Alfa Grubu ve Sonera Grubu arasında varılan mutabakat uyarınca Turkcell'in yarın yapılacak olan genel kurul toplantısında 3 milyar 925 milyon lira tutarında temettü dağıtımının teklif edilmesi konusunda anlaştıklarını bildirdi.

Çukurova Holding, Alfa Grubu ve Sonera Grubu arasında varılan mutabakat uyarınca Turkcell'in yarın yapılacak olan genel kurul toplantısında 3 milyar 925 milyon lira tutarında temettü dağıtımının teklif edilmesi konusunda anlaştıklarını bildirdi.

Çukurova Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan (KAP) yapılan açıklamada, yarın gerçekleşecek olan  2010, 2011, 2012, 2013 ve 2014 yıllarına ilişkin Turkcell Olağan Genel Kurul Toplantısında, Turkcell'in yüzde 51 oranındaki hisselerine sahip olan Turkcell Holding'in temsil edilmesi ve 3 milyar 925 milyon lira tutarındaki temettü dağıtım teklifinin Genel Kurul onayına sunulması konusunda anlaşmaya varıldığı ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çukurova Holding'ten Turkcell Açıklaması - Son Dakika


Advertisement