Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze'de akan kanın durması için Mısırlı kardeşlerimizle işbirliği ve dayanışma halinde olmaya devam edeceğiz" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze'de akan kanın durması için Mısırlı kardeşlerimizle işbirliği ve dayanışma halinde olmaya devam edeceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze\'de akan kanın durması için Mısırlı kardeşlerimizle işbirliği ve dayanışma halinde olmaya devam edeceğiz"
14.02.2024 17:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'de yaşanan şiddet olaylarına ilişkin açıklama yaparak, Mısırlı kardeşlerimizle işbirliği ve dayanışma içinde olacaklarını belirtti. Erdoğan, Gazze'de akan kanın durması için çaba göstereceklerini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Gazze'de akan kanın durması için Mısırlı kardeşlerimizle işbirliği ve dayanışma halinde olmaya devam edeceğiz"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Gazze'de akan kanın durması için Mısırlı kardeşlerimizle işbirliği ve dayanışma halinde olmaya devam edeceğiz' - Son Dakika


Advertisement