Cumhurbaşkanı Gül, Ayakkabısını İki Kez Boyattı! - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül, Ayakkabısını İki Kez Boyattı!

Cumhurbaşkanı Gül, Ayakkabısını İki Kez Boyattı!

Cumhurbaşkanı Gül, yoğunluk sırasında boya sandığı kırılan ve üzüntü yaşayan boyacıya, ayakkabılarını boyattı.

17.05.2013 15:31  Güncelleme: 15:46

Gül.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Valilik ziyaretinin ardından yürüyerek geçtiği tarihi Hunat Camisi'nde cuma namazını kıldı. Cuma Namazı'nın ardından burada yapılan Cenaze Namazları'na da katılan Cumhurbaşkanı Gül, ayakkabılarını boyattığı boyacıya 100 lira verdi. Cumhurbaşkanı Gül, yoğunluk sırasında boya sandığı kırılan ve üzüntü yaşayan bir başka boyacıya da ayakkabılarını boyattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise, boyacıya kırılan sandığın yerine yenisini alma yönünde söz verdi.

Çevredeki vatandaşlara selam veren, esnafın ayran ve tatlı ikramını kabul eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ardındından gittiği Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Kampusu'nda kentteki dört üniversitenin rektöründen brifing aldı. Cumhurbaşkanı Gül, brifing ardından oda başkanları ve işadamlarıyla yemekte biraraya geldi. Sümer Kampüsü'ndeki etkinlikler, basına kapalı olarak yapıldı..

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül ise Özkar Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül, Ayakkabısını İki Kez Boyattı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement