Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "Önümüzde Seçimlere En Az Bir Sene Olmasına Rağmen... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "Önümüzde Seçimlere En Az Bir Sene Olmasına Rağmen...

24.03.2018 18:48

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "Önümüzde seçimlere en az bir sene olmasına rağmen anamuhalefet partisinin milletvekilleri, sandıkta hile yapılacağından bahsediyorlar.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "Önümüzde seçimlere en az bir sene olmasına rağmen anamuhalefet partisinin milletvekilleri, sandıkta hile yapılacağından bahsediyorlar. Ülkemiz terör örgütlerine karşı tarihinin en çetin mücadelesini verirken bakıyorsunuz, anamuhalefet seçimleri boykot etmeyi konuşuyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: 'Önümüzde Seçimlere En Az Bir Sene Olmasına Rağmen... - Son Dakika


Advertisement