Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi\'ne Doğru

Kalkınma Bakanlığı'ndaki müşavirlik görevinden istifa ederek Mersin'de AK Parti milletvekili aday adayı olan Mustafa Kızıl, AK Parti Silifke İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

02.05.2018 16:13

Kalkınma Bakanlığı'ndaki müşavirlik görevinden istifa ederek Mersin'de AK Parti milletvekili aday adayı olan Mustafa Kızıl, AK Parti Silifke İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

İlçe Başkanlığı önünde partililere hitap eden Kızıl, "Genel Başkanımız, seçilmiş Cumhurbaşkanımız, Türkiye'yi dünya gücü yapmak için yola çıkan, 'dünya beşten büyüktür' diyerek yeryüzünde güçlünün değil haklının sesi olan, dünya mazlumlarının, mağdurlarının vicdanını haykıran Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın safında yer tuttunuz. Hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Kızıl, ülkenin birliğini, dirliğini, huzurunu ve istikrarını bozdurmayacaklarını belirterek, "Ülkemizi ekonomik ve sosyal açıdan kalkındıracak, muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkaracağız. Yatırımlarımız, projelerimiz ve büyüme hız kesmeden devam ediyor." ifadesini kullandı.

AK Parti hükümetleri döneminde Mersin'e ve Türkiye'ye önemli yatırımlar yapıldığını söyleyen Kızıl, şöyle konuştu:

"2018'de büyümemiz güçlü bir şekilde sürecek. Güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. 2023'ün, 2053'ün, 2071'in yolu 24 Haziran'dan geçiyor. Onun için aynı azimle, aynı inançlar çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere görev verilsin yada verilmesin bu davanın bir neferi olmaya devam edeceğim. 24 Haziran'da sandıkları patlatıp, dünya lideri, mazlumların sesi Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yürümeye devam edeceğiz."

Kızıl, konuşmasının ardından parti yöneticileriyle görüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement