Deniz Feneri'nden Çorum'un Çukuröz Köyüne Yardım - Son Dakika
Güncel

Deniz Feneri'nden Çorum'un Çukuröz Köyüne Yardım

Deniz Feneri Derneği, yangında 30 evin yandığı Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyünde 24 aileye gıda, giysi ve temizlik malzemesi yardımı yaptı.

20.11.2014 14:00  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Feneri Derneği, yangında 30 evin yandığı Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyünde 24 aileye gıda, giysi ve temizlik malzemesi yardımı yaptı.

Derneğin açıklamasında, Çukuröz köyünde çıkan yangında, aralarında köy konağının da bulunduğu 30 evin tamamen yandığı hatırlatılarak, yangın haberinin ardından bölgede incelemelerde bulunulduğu belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen derneğin Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt, Çukuröz köyünden 24 aileye gıda, giysi ve temizlik malzemesi yardımı yaptıklarını bildirdi.

Yardımlarının yaklaşık yüzde 90'ı ile Türkiye sınırları içerisindeki ihtiyaç sahiplerine destek vermeye çalıştıklarını kaydeden Kunt, "Deprem, sel, yangın gibi afetlerde temel insani yardımlarımız ile halkımızın ihtiyacını gideriyoruz. Yardım çalışmalarımızı hayırsever halkımızın bağış ve yardımlarıyla yapıyoruz. İyiliksever insanlar olduğu müddetçe biz yoksullara umut olmaya devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Deniz Feneri'nden Çorum'un Çukuröz Köyüne Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement