Denizli'de araç kazası: 1 ölü, 10 yaralı - Son Dakika
Güncel

Denizli'de araç kazası: 1 ölü, 10 yaralı

Denizli\'de araç kazası: 1 ölü, 10 yaralı

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde, duran bir araca arkadan çarpan başka bir otomobilin neden olduğu kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. Kaza sonucunda ağır yaralanan bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

24.07.2023 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde duran araca arkadan başka bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Kaza, Serinhisar Mahallesi'ne bağlı Pınarcık Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Acıpayam -Denizli istikametinde seyir halinde olan 20 VA 465 plakalı otomobil, evlerinin önünde duran 20 ADL 445 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle araçtan inen bir kadın yola savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, Serinhisar itfaiye şubesi ise araçta bulunan yaralı 6 kişiyi çıkartmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekibi tarafından Serinhisar Devlet Hastanesi ile Denizli merkez hastanelerine sevk edildi.

20 VA 465 plakalı otomobilden indiği esnada yola savrulması sonucu ağır yaralanan Aysel Piliç, olay yerinde hayatını kaybetti. Piliç'in cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli'de araç kazası: 1 ölü, 10 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement