Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, 10 gündür transfer listelerinde yer alan isimlerle görüşmelerine rağmen hiçbiriyle imza aşamasına gelemediklerini söyledi, "Futbolcular transfer döneminde çok nazlı ve kaprisli oluyor. Biz de sıkılmaya başladık" dedi.
Macaristan'ın Debrecen takımının Fransız golcüsü Adamo Coulibaly'nin sürekli rötar yaptığını, Bucasporlu Erkan'ın söz vermesine rağmen geri dönmediğini kaydeden Urkay şöyle konuştu:
"Bunların dışında ismini açıklamak istemediğimiz 8-9 futbolcuyla daha görüşüyoruz. Temasta olduğumuz isimlere başka kulüplerden de teklif geliyor. Ancak öyle kapris ve naz yapıyorlar ki insan usanıyor. Transfer yapmış olmak için oyuncu almak istemiyoruz. Amacımız 7-8 üst düzey takviye ile şampiyonluk mücadelesi vermek."
Başkan Urkay, Galatasaray'la sözleşmesi biten Mehmet Battal için Trabzonspor'un devreye girdiğini, bu transferin mümkün olmadığını vurguladı. - Denizli
Son Dakika › Güncel › Denizlispor: Futbolcular Transferde Nazlı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.