Denizlispor, Kayseri'den Puanla Dönmek İstiyor - Son Dakika
Güncel

Denizlispor, Kayseri'den Puanla Dönmek İstiyor

Denizlispor, Kayseri\'den Puanla Dönmek İstiyor

Ptt 1'inci Lig'de pazartesi günü deplasmanda şampiyonluk adaylarından Kayserispor'la karşılaşacak Denizlispor'da teknik direktör Özcan Bizati, "Dersimize iyi çalıştık. Kayserispor'dan puan ya da puanlarla döneceğiz" diye konuştu.

30.10.2014 13:11

Ptt 1'inci Lig'de pazartesi günü deplasmanda şampiyonluk adaylarından Kayserispor'la karşılaşacak Denizlispor'da teknik direktör Özcan Bizati, "Dersimize iyi çalıştık. Kayserispor'dan puan ya da puanlarla döneceğiz" diye konuştu. Süper Lig tecrübeli oyunculardan oluşan Kayserispor'un iki golcüsünden Nobre'nin formda, Bobo'nun ise tehlikeli bir oyuncu olduğunu belirten Bizati, "Nobre ve Bobo için gerekli önlemlerimizi alıyoruz. Bu futbolcuların ceza sahasında topla buluşmalarını engelleyeceğiz" dedi.

Rakiplerinin bu sezon kendi sahasındaki 3 maçtan 1 galibiyet 2 beraberlik aldığını, kendilerinin ise 3 deplasmandan beraberlikle ayrıldığını hatırlatan Bizati, "İstatistikler puanla dönmemiz gerektiğini söylüyor ama mücadele etmeden puan kazanılmıyor. Boluspor karşısında yaptığımız bireysel hataları tekrarlamamamız gerekiyor. Zira, rakibin etkili golcüleri var. Kayserispor'a saygı duyuyoruz ama biz de iyi bir takımız" ifadesini kullandı. Denizlispor'da cezası biten Yordanov takımdaki yerini alabilecek. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor, Kayseri'den Puanla Dönmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement